4 yıl aradan sonra yeniden! Victoria Secret’s geri dönüyor

Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen ve Miranda Kerr gibi şimdi en popüler modellerin neredeyse hepsinin yolu Victoria Secret’s podyumundan geçti.

“GERÇEK DIŞI GÜZELLİK STANDARTLARI”

Lüks iç giyim markası Victoria’s Secret sunduğu “gerçek dışı güzellik standartları” nedeniyle prestij kaybı yaşamıştı. Bu sebeple 4 yıldır yeni bir defile düzenlenmemişti.

Son olarak 2018 yılında düzenlenen gösteri dünyasının en ünlü şovu “Victoria’s Secret Fashion Show ” 4 yıllık aradan sonra yeni bir formatta geri döneceğini duyurdu.

DEFİLE NE ZAMAN?

Çok sıkı bir diyet programı ve yoğun egzersiz programlarının yanında kısıtlı bir hayat yaşamak zorunda kalsalar bile, modellerin en büyük hayali Victoria Secret’s podyumunda yürümekti. Açıklamalara göre bu sene sonbahar aylarında 4 yıl aradan sonra bir defile düzenlenecek.

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Ünlü lüks iç giyim markası “Yorumlarınızı okuduk ve sizi dinledik. Victoria’s Secret Defilesi GERİ DÖNDÜ ve bugün kim olduğumuzun yanı sıra bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi – gösteriş, podyum, kanatlar, müzikal eğlence ve daha fazlasını – yansıtacak! Bizi izlemeye devam edin… Buradan sonra daha da ikonik hale geliyor” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx