Akıllara ziyan iddia: Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç, MHP’nin Genel Başkanı olacak

Detaylar Yakında Açıklanacak

Heyecanla beklenen gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmek için sabırsızlanıyoruz. Detaylar çok yakında burada olacak, takipte kalın!

Related Posts

Ümit Özdağ “cumhurbaşkanına hakaret” davasında savunma verdi

“Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan yargılandığı davada savunmasını veren Ümit Özdağ, bu suçlamayla ilgili düzenlemenin partisiz cumhurbaşkanını korumak için yapıldığını, şu an bir anlamı kalmadığını belirtti.

Devlet Bahçeli’nin hedefinde ‘İBB’ var! Operasyonları böyle savundu: ‘Korkunç bir rüşvet ağı kurulmuştur…’

Yazılı açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, yine CHP’yi ve Özgür Özel’i hedef aldı. “Özgür Özel fitneye bedenlik ve sözcülük yapmaktadır” diyen Bahçeli, “Provokasyon partisine dönen CHP çok yoğun şaibe ve şüphe altındadır” ifadelerini kullandı. İBB’ye yönelik operasyonlara da sahip çıkan MHP lideri, “korkunç bir rüşvet ve irtikap ağı kurulmuştur. Kamu malına el uzattılar” açıklamasını yaptı.

Gelir Uzmanlığı Yardımcılığına Giriş Sınavları’nda usulsüzlük soruşturması: 11 gözaltı

Ankaraa Cumhuriyet Başsavcılığı, 2014-2015 Gelir Uzmanlığı Yardımcılığına Giriş Sınavları’ndaki usulsüzlüklere ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında sınav sorularının FETÖ/PDY üyeleri tarafından dağıtıldığı tespit edildi. 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin’den Abdullah Gül’e ‘İmamoğlu’ tepkisi: ‘Çok endişelendim hakkında, hiç yakıştıramadım’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik operasyonla ilgili tepkisi üzerine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’in hedefi oldu. Şahin, Gül için “CHP’nin söylemlerine benzer bir söylemde bulunması doğrusu bizi çok üzmüştür. Çok endişelendim kendisi hakkında. Dolayısıyla bunu kendisine hiç yakıştıramadığım ifade etmek istiyorum” dedi.

DEM Parti’den ‘İstanbul’daki yoksulluk’ ile ilgili araştırma önergesi

DEM Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Çiçek, İstanbul’da derinleşen yoksulluğun, hayat pahalılığının ve gelir adaletsizliğinin tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla TBMM’ye araştırma önergesi sundu.

Van’da havalimanında kaçak altın ve para ele geçirildi

Van Ferit Melen Havalimanı’nda kargo bölümünde yapılan aramalarda 66 kilo 668 gram kaçak altın, 9 milyon 760 bin TL, 107 bin 430 dolar ile 133 bin 605 euro ele geçirildi.