Amasya’daki göçükte hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Uygur Köyünde Göçük Sonucu 2 Vatandaş Hayatını Kaybetti

Amasya merkeze bağlı Uygur köyünde, vatandaşlar özel arazilerinde su kuyusu açma çalışmaları yaparken, saat 16.50’de göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 56 yaşındaki Aytekin Er ve 34 yaşındaki Sezgin Eser toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Ekiplerin iş makinesi yardımıyla yürütülen çalışmalar sonucunda, iki vatandaşın cansız bedenlerine ulaşıldı.

İHA’nın aktardığı habere göre, Uygur Köyü Cemevi’nde, iki çocuk babası Er ve bir çocuğu bulunan Eser için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Amasya Valisi Önder Bakan, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ve Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi de katıldı. Vali Bakan, ailelere başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

(İHA)

Related Posts

Aralarında Türkiye de var! ABD’den bölge ülkelerindeki personeline ‘uyarı’ mesajı

ABD Dışişleri Bakanlığı, gece saatlerinde İran’a yönelik saldırının ardından, Ortadoğu’daki personeline “dikkatli olmaları” uyarısında bulundu. Bakanlık ayrıca bazı ülkelerdeki diplomatik temsilcilik çalışanlarından ise bulundukları ülkeleri terk etmelerini istedi.

İsraillilerden İran saldırısı için Trump’a “Teşekkürler Bay Başkan” mesajı!

ABD’nin İran’a yönelik saldırılara katılmasını sağlamak amacıyla İsrail’de yürütülen kamuoyu kampanyası kapsamında, Trump’a hitaben “Bay Başkan, işi bitir” ifadesinin yansıtıldığı panoda, şimdi de “Teşekkürler Bay Başkan” ifadesine yer verildi …

Otomobil, araca çarparak takla attı: 1’i çocuk 4 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpıp, takla atan otomobildeki 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

İran: ABD’nin uluslararası hukuka aykırı saldırısına uğrayan nükleer tesislerde sızıntı yok

İran: ABD’nin uluslararası hukuka aykırı saldırısına uğrayan nükleer tesislerde sızıntı yok

ABD’nın İran’ın nükleer tesislerini vurduğunu duyuran Trump: Bu ABD, İsrail ve dünya için tarihi bir andır, şimdi barış zamanı!

ABD’nın İran’ın nükleer tesislerini vurduğunu duyuran Trump: Bu ABD, İsrail ve dünya için tarihi bir andır, şimdi barış zamanı!

Aydın’ın denize giren 2 kişi boğuldu

Aydın’da serinlemek için denize denize giren 2 kişi boğuldu.