Antonio Conte, Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Napoli transfer teklifi hazırlığında

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe’nin yıldızına dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu için Serie A devi Napoli’nin devreye girdiği aktarıldı.

Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte’nin Fenerbahçeli futbolcunun transferi için olumlu rapor verdiği kaydedildi. Napoli’nin bu transferde gözden çıkardığı bonservis bedelinin netlik kazandığı ifade edildi.

Fanatik’in haberine göre; Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte’nin Fenerbahçe’den Jayden Oosterwolde’nin transferini istediği aktarıldı. Antonio Conte’nin Jayden Oosterwolde’nin İtalyan futbolunu yakından tanımasını bir avantaj olarak gördüğü kaydedildi. İtalyan teknik direktörün, Jayden Oosterwolde transferini mutlaka istediği belirtildi.

Napoli’nin Hollandalı futbolcunun transferi konusunda kısa süre içerisinde Fenerbahçe’ye ilk teklifini sunacağı kaydedildi. Napoli’nin Jayden Oosterwolde transferinde 15 milyon euroluk bir bedeli gözden çıkardığı vurgulandı.

Jayden Oosterwolde için İngiltere ve Hollanda’dan takımların da talip olduğu aktarıldı. Fenerbahçe’nin bu sezon hedefinin kadrosunu korumak olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, astronomik bir teklif gelmediği sürece Jayden Oosterwolde’yi takımda tutmak istediği vurgulandı.

Jayden Oosterwolde, geride kalan sezonda Fenerbahçe’de 43 maça çıktı. 23 yaşındaki savunmacı, bu mücadelelerde 2 gol atma başarısı gösterdi.

Jayden Oosterwolde’nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Hollandalı savunmacının güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde daha sonra Parma’da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu devre arasında genç sol bek için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Jayden Oosterwolde’nin 7 milyon euro ve üzerinde bir rakama satılması halinde, Fenerbahçe’nin transferden elde edeceği karın yüzde 30’u Parma’ya ödenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx