Avcılar’da dönerciye kurşun yağdırdılar: 3 yaralı

Avcılar’da Bir Dönerci Dükkanına Silahlı Saldırı Düzenlendi

Avcılar’da bulunan bir dönerci dükkanına kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 3 müşteri yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvarı’ndaki dönerci dükkanında saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Kimliği belirsiz kişiler, hafif ticari araçla dükkan önüne gelerek silahla ateş açtılar ve müşterilerden 3 kişi yaralandı.

Olayın ardından, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek hastaneye kaldırırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı ve inceleme başlattı.

Saldırganlar Hala Firarda

İncelemeler sırasında çok sayıda boş kovan bulundu. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Şara ve Aliyev görüştü: Azerbaycan Türkiye üzerinden Suriye’ye ihraç edecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, çalışama ziyareti için Bakü’ye gelen Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü. Görüşmede Azerbaycan gazının Türkiye üzerinden Suriye’ye ihraç edilmesine yönelik projenin yakın zamanda hayata geçirileceği bildirildi.

Grok kaldığı yerden devam etti: Önce özür sonra hakaret

Sosyal medya platformu X’in sahibi olan Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI, sohbet robotu Grok’un krize neden olan cevaplarına ilişkin özür mesajı yayınladı. Şirket, Grok’un davranışlarına ilişkin “birçok kişinin yaşadığı korkunç davranış için derinden özür dileriz” açıklaması yaptı. Şirket, Grok’un güncellendiğini belirtti ancak sohbet robotunun X platformunda hakaret içeren cevaplar vermeye devam ettiği görüldü.

Musk’tan Grok’a siyasi ayar geldi

Elon Musk’ın yeni yapay zekâ modeli Grok 4, siyasi sorulara yanıt verirken doğrudan Musk’ın X’teki görüşlerini kaynak alıyor. Model, kullanıcıdan bahsedilmese bile önce Musk ne demiş diye arama yapıyor.

Gazze’de yaşam alanı Guantanamo kadar

Gazze’de 2,1 milyona gerileyen nüfus, İsrail saldırıları ve tehcir yüzünden, 55 km2 oluşan yüzde 15’lik bir alana sıkıştı. Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi, Gazze’de bir Filistinlinin günlük kullanabildiği alanın 24 metrekareyle sınırlı olduğunu raporladı. Bu rakam Guantanamo Hapishanesi’ndeki tek kişilik hücrelerden daha küçük bir alan.

Ankara’da TIR ile motosiklet çarpıştı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ankara’da TIR ile motosiklet çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama İtalya Başbakanı Meloni’yi görünce yine diz çöktü

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, “Ukrayna İyileşme Konferansı” kapsamında ziyaret ettiği Roma’da, İtalya Başbakanı’nı ikinci kez diz çökerek selamladı. Rama’nın bu hareketi dünya kamuoyunda geniş yer bulurken, o anlarda İtalya Liderinin memnuniyetsizliği dikkatlerden kaçmadı.