Beylikdüzü Marina’da Meydana Gelen Kavga Olayı
Olay, dün gece Beylikdüzü Marina’da geç saatlerde gerçekleşti. Alkollü mekana gelen bir arkadaş grubu, kısa süre sonra taşkınlık yaparak diğer müşterileri rahatsız etmeye başladı.
İşletme çalışanları, grup taşkınlık yapmaya devam edince onları uyararak dışarı çıkarmak istedi. Ancak bu durum tartışmaya dönüştü ve dışarıda kavga başladı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Olayda 2 Kişi Ağır Yaralandı
Polis ekipleri, kavgayı önlemek için çaba sarfederken, yaralılar olduğu tespit edildi. İki kişinin ağır yaralandığı belirlendi ve hemen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevkedildi. Ayrıca, kavgada yer aldığı belirlenen 3 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.
More Stories
Antalya’da orman yangını; ekipler müdahale ediyor!
İnegöl-Domaniç karayolunda kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı
Prof. Dr. Hikmet Sami Türk: Cumhurbaşkanının bu andı, hükümete karşı bir eylem olarak değerlendirmesi isabetli olmamıştır