DEM Parti Eş Genel Başkanları, perşembe günü İmamoğlu’nu ziyaret edecek

T24 Haber Merkezi

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğlulları ve Tuncer Bakırhan ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki, 19 Haziran Perşembe günü Silivri Cezaevi’nde 23 Mart’tan beri tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek.

ADEM Parti’den yapılan açıklamada, Hatimoğulları, Bakırhan ve Tiryaki’nin Perşembe günü Silivri Cezaevi’ni ziyaret edecekleri belirtildi.

İBB Başkanı İmamoğlu, eski Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, milletvekilliği düşürülen TİP’li avukat Can Atalay, ve HDK operasyonunda tutuklanan Ercüment Akdeniz, Halil Aksoy, Nesimi Aday ve Ahmet Saymadi ile görüşüleceği belirtildi.

Sabah başlayacak olan görüşmelerin gün boyu sürmesi bekleniyor.

Related Posts

Kadınlar mı daha uzun yaşıyor, erkekler mi? Veriler açıklandı Türkiye’de tablo netleşti

Birleşmiş Milletler’in 2024 yılı dünya nüfus tahminleri açıklandı. Bazı ülkelerde doğan bebekler 85 yılı aşkın bir ömre sahip olurken, bazı coğrafyalarda bu süre 55 yılın altına iniyor. Türkiye, kadın ve erkek yaşam süresi bakımından dünya …

Evini kaçak tarihi eser ve silah deposu haline getirmiş

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan T.Ö. isimli şahsın evine, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in İBB davalarının canlı yayınlanması talebine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek vermesinin ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da açıklama geldi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

Dervişoğlu’ndan AKP’li ‘Yeliz’e ağır sözler

Dervişoğlu, Cumhuriyet için ‘Kanlı Darbe’ ifadesini kullanan AKP’li Çamlı’ya sert sözlerle yüklendi.

Mansur Yavaş, ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorularına ateş püskürdü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanması; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye ev hapsi verilmesi ve SÖZCÜ TV’nin karartma uygulanmasına tepki gösterdi.

Öcalan serbest kalmak istiyor mu? Bu sabahki konuşmasında dikkat çeken sözler

Teröristbaşı Öcalan, örgütün silah bırakma kararı öncesi yayınlanan videolu açıklamasında ”Serbest kalmak istiyor mu? sorusuna cevap verdi.