Ekipler seferber oldu; dağlık alanda bulundu!

Mehmet Kurt, Pancar Toplamak İçin Gittiği Sümbül Dağı’nda Yaralı Bulundu

Sümbül Mahallesi Tekser Konutları’nda yaşayan Mehmet Kurt, dün erken saatlerde pancar toplamak için Sümbül Dağı’na gitti. Ancak gün boyunca kendisinden haber alamayan yakınları, durumu endişeyle karşılayarak polis ekiplerine bilgi verdi. İl Emniyet Müdürlüğü’nün polis ekipleri, Kurt’u bulmak için mobese kameralarını titizlikle inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda, Mehmet Kurt’un en son Depin mevkisinde görüldüğü belirlendi.

Bunun üzerine AFAD, JAK, UMKE, itfaiye ve polis ekipleri, tespit edilen alanda arama çalışmalarına başladı. Vatandaşlar da arama faaliyetlerine destek olurken, gece boyunca devam eden çalışmalar sonucunda Mehmet Kurt, sabaha karşı dağlık alanda yaralı halde bulundu. Kurt’un vücudunda çeşitli kırıkların olduğu gözlendi ve hemen yardım ekipleri seferber edildi.

Askeri helikopter ile olay yerinden alınan Mehmet Kurt, Hakkari Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaşanan bu olay, bölge halkını derin bir endişeye sevk etmişken, güvenlik ekipleri ve AFAD çalışmaları titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Related Posts

AKP’li Hulusi Akar’ın acı kaybı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İzmir’de, hayatını kaybeden kayınvalidesi Türkan Samur’un (98) cenaze törenine katıldı.

Kuze kore liderini sinirlendiren kaza

Kuzey Kore’de yeni savaş gemisi, hizmete girme töreninde suya indirilirken kızağından düştü. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, yaşanan kazaya çok sinirlendi.

Özgür Özel, Pendik mitinginde

Özgür Özel, Pendik mitinginde

İstanbul’da faciaya ramak kala: Yan binanın duvarı yıkıldı

İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın moloz kaldırma çalışmaları esnasında yan binanın duvarı zarar gördü.

CHP ve MHP arasında ‘HSK’ gerilimi!

TBMM’de gerçekleştirilen HSK seçimleri, Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanvekili Hakan Yüksel’in seçilmesiyle birlikte tartışma yarattı. CHP’li Mahmut Tanal, Yüksel’in geçmişteki siyasi ilişkilerini gündeme getirirken, MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den sert bir karşılık geldi.

Okullar, çadırlar, evler bombalandı: Gazze’de 78 ölü

İsrail ordusunun, dün sabahtan bu yana Gazze Şeridi’nde evleri ve yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı barınma merkezlerini hedef aldığı saldırılarda en az 78 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tüm dünyanın gözü önünde saldırılarını …