Erdoğan: Biz Özgür Özel’den umutluyduk ama CHP’de kim sabah erken kalkarsa onun borusu ötüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aydın İl Kongresi’nde Şehitlerimize Vefa Borcumuzu Ödeyeceğiz

Aydın’da gerçekleşen AK Parti 8. Olağan İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar arasında şunlar var:

  • Şehitlerimizin fedakarlığı sayesinde asırlardır huzur içinde yaşıyoruz.
  • Vatan ve bayrağımızı şehitlerimizin emaneti olarak görüyor, onlara sahip çıkıyoruz.
  • Teröre karşı kararlı mücadelemizde içeride ve dışarıda büyük hassasiyet gösteriyoruz.
  • Suriye devrimi ve iç siyasette atılacak adımlarla bölgede huzurun sağlanması hedefleniyor.
  • Milletimizin birlik ve beraberliği en ön planda tutuyor, var olma amacımızı sadece milletimizin refahı olarak görüyoruz.

Erdoğan ayrıca muhalefeti eleştirerek, muhalefet partilerinin vaatlerde bulunurken kendi işçilerine haklarını vermediğini, belediyeleri yandaş ve akraba çiftliklerine dönüştürdüğünü belirtti. CHP’yi de eleştirerek, siyaseti milletle aynı çizgide yapamadığını ve farklı yerlerde farklı konuştuğunu ifade etti.

Erdoğan’ın konuşması, şehitlerimize vefa borcumuzu ödeyerek teröre karşı kararlı mücadelemizi sürdüreceğimizi vurguladı.

Related Posts

Skandal görüntüler sonrası harekete geçildi: 2 işletmeye daha kilit vuruldu

Muğla Marmaris’te skandalların yaşandığı eğlence mekanlarına yönelik devam eden denetimler sonucu, iki işletme daha kapatıldı.

Tarım İşletmesinin atları 31 milyon lira kazandırdı

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Bursa’da yetiştirilen 55 safkan Arap tayı satıldı. Atlar 31 milyon 20 bin lira gelir sağladı

Evi uyuşturucu imalathanesine çevirdiler: 1 tutuklama

Sakarya’da evin bir odasını uyuşturucu imalathanesine çeviren iki şüpheliden biri tutuklandı.

ABD askerine çuval davasında 14 beraat

İzmir’de Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 15 tutuksuz sanıktan 14’ü beraat etti. TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin ise ‘Basit yaralama’ suçundan 10 bin lira adli para cezası alırken, hükmün açıklanması geri bırakıldı.

İsrail’in Türk hava sahasını ihlal ettiği iddiasına bakanlıktan ilk açıklama

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İsrail uçaklarının İran’a yönelik hava saldırısı yapılırken Türk hava sahasını ihlal ettiği iddialarını yalanladı.

İsrail yine Gazze’de yardım bekleyenlere saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail’in Gazze Şeridi’nde yardım bekleyen Filistinlileri hedef alması sonucu 16 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 100 kişi yaralandı.