Galatasaray’da ilk veda! Takım arkadaşı ayrılığı sosyal medyadan duyurdu

Trendyol Süper Lig’i ezeli rakibi Fenerbahçe’nin önünde 102 puanla zirvede tamamlayaran ve 24. şampiyonluğunu elde eden Galatasaray’da ilk veda gerçekleşti. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takım arkadaşına veda etti. İşte detaylar…

24. ŞAMPİYONLUK BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Türk futbol tarihinin en büyük çekişmeye sahne olan sezonunda gülen taraf sarı-kırmızılılar oldu. TÜMOSAN Konyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray kulüp tarihinin 24. şampiyonluğunu elde etti.

Dün akşam Galatasaray Lisesi önünde başlayan coşkulu kutlama RAMS Park’ta devam etti. Sarı-kırmızılı futbolcular Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluklarını kutladı.

BİRÇOK İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray’da yeniden başkanlığa seçilen Dursun Özbek’in teknik direktör Okan Buruk’la 2 sezon daha yola devam etmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamla kısa süre içinde yeni sözleşme imzalanması bekleniyor. 

Okan Buruk’un 2 yıllık sözleşmeye imza atmasının ardından yeni sezonun kadro planlamasına geçilecek. Sarı-kırmızılılarda Erden Timur’un da Sportif A.Ş.’deki görevine devam edip etmeyeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Sarı-kırmızılıların sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele ile yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. Galatasaray’da ayrıca performansıyla eleştirilen ve sezon ortasında teknik heyetin kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira için de gelecek teklifler değerlendirilecek. Ayrıca sezon ortasında transfer edilen Aurier’le de yolların ayrılması bekleniyor.

Ocak ayında sezon sonuna kadar kiralanan Carlos Vinicius’la da yollar ayrılacak. Zaha, Tete, Nelsson ve Davinson Sanchez gibi yıldız oyuncuların yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı gelecek tekliflere göre değerlendirilecek.

TETE, VINICIUS’A VEDA ETTİ

Galatasaray’ın Ocak ayında Fulham’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Brezilyalı forvet Carlos Vinicius ile yollar ayrılıyor. Sarı-kırmızılıların bir diğer Brezilyalı oyuncusu Mateus Tete, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Carlos Vinicius’a veda etti.

Instagram’da Carlos Vinicius’un paylaştığı şampiyonluk pozuna yorum yapan Tete, “Seni özleyeceğim kardeşim.” notunu düştü.

KASIMPAŞA MAÇINDA UNUTULMAZ GOL

Galatasaray’ın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştığı ve sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldığı maça Carlos Vinicius damga vurmuştu. Brezilyalı forvet maçın son dakikalarında attığı golle sarı-kırmızılıların şampiyonluk yürüyüşündeki en kritik galibiyetlerden birini almasına yardımcı olmuştu.

CARLOS VINICIUS’UN PERFORMANSI

Galatasaray’ın devre arasında Fulham’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Carlos Vinicius, sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 14 maçta 260 dakika sahada kaldı ve 2 gol kaydetti. Transfermarkt verilerine göre Carlos Vinicius’un güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx