İslam Memiş’ten kritik uyarı: Yarından itibaren altında…

Finansal analist İslam Memiş, önümüzdeki hafta altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Altın fiyatlarındaki yükselişin geçici olarak durabileceğini belirten Memiş, “Ons altın 3 haftanın en yüksek seviyesinde” diyerek dikkat çekti.

Memiş’in yatırımcılara yönelik uyarısı, altın fiyatlarındaki olası düşüşleri işaret etmekte. Mayıs ayında ons altın için 2280-2380 dolar aralığını izlemelerini tavsiye eden analist, haftanın son işlem günlerindeki fiyat aralıklarını detaylı olarak açıkladı.

Gram altın için de benzer şekilde değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, 2435-2485 lira aralığını takip etmeleri gerektiğini vurguladı. Özellikle ons altında 2300 dolar seviyesinin altına inilmesi durumunda gram altında da düşüş beklentisi olduğunu belirtti.

Uzun vadeli beklentilerine de değinen Memiş, gram altın için pozitif bir yönde seyir öngörmekte ve 2700 lira, hatta 3000 lira gibi seviyeleri hedeflemektedir. Ancak kısa vadeli dalgalanmaların dikkate alınması gerektiğini vurgulayarak, yatırım tavsiyesi olmadığını da belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx