Mardin’deki balyozlu cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Mardin’de bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yolda yürüyen Resul Derin’e arkasından koşarak gelen 2 kişi, ellerindeki küçük balyozlarla vurmaya başlıyor.

DHA’nın haberine göre ilk darbede yere düşen Derin’e defalarca vuran şüpheliler, çevredekilerin olay yerine gelmesiyle kaçarak bölgeden uzaklaşıyor.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Derin’in 6 çocuk babası olduğu ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı öğrenildi.

Resul Derin’i cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Derik ilçesine bağlı kırsal Subaşı Mahallesi’nde toprağa verildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayın, yaklaşık 1 yıl önce gerçekleşen ve 2 kişinin yaralandığı kavga sonrası başlayan husumet nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Saldırı ile ilgili gözaltına alınan A.A. ile S.A. işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin, olaydan sonra araçla Kızıltepe ilçesine kaçtıkları, polisin operasyonuyla yakalandıkları, araçta yapılan aramada 2 tabanca, 2 şarjör ve 30 fişek ele geçirildiği öğrenildi.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx